Roses de plàtan i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ingredients líquids
- 2 plàtans madurs
- 120ml llet de soja
- 60gr. d'oli
- Una culleradeta de vinagre de poma
- Colorant (en aquest cas, vermell)
- Ingredients secs
- 2 cullerades de midó de iuca dolç
- 60gr. de farina d'arròs
- 40gr. de farina de blat de moro
- 20gr. de midó de patata
- Una culleradeta de goma xantana
- 100gr de sucre
- Una culleradeta de canyella (al gust)
- Una culleradeta de bicarbonat
- Un sobre de llevat químic
12 racions
Elaboració
Tot els ingredints "líquids" els passem pel túrmix i que quedi una massa ben fina, i veurem que quedarà una massa de color rosa, no serà molt vermella. En funció de la quantitat de colorant que es posa, queda la intensitat més o menys vermella.
Aquesta pasta anterior la barregem amb els ingredients secs i ho remenen bé amb unes barilles, manuals o elèctriques.
Posem la barreja en motlles individuals de muffin i bé, com els que he utilitzat jo, de rosa, de la casa Silikomart.
Ho enfornem durant 20 minuts a 180º.
Punxem amb una agulla abans de treure-ho del forn, per comprovar que estigui ben cuit.
El resultat és una peça individual vegana i sense gluten aromatitzada amb canyella.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2760 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.