Roses de plàtan i canyella

Ingredients

  • Ingredients líquids
  • 2 plàtans madurs
  • 120ml llet de soja
  • 60gr. d'oli
  • Una culleradeta de vinagre de poma
  • Colorant (en aquest cas, vermell)
  • Ingredients secs
  • 2 cullerades de midó de iuca dolç
  • 60gr. de farina d'arròs
  • 40gr. de farina de blat de moro
  • 20gr. de midó de patata
  • Una culleradeta de goma xantana
  • 100gr de sucre
  • Una culleradeta de canyella (al gust)
  • Una culleradeta de bicarbonat
  • Un sobre de llevat químic

12 racions

Elaboració

Tot els ingredints "líquids" els passem pel túrmix i que quedi una massa ben fina, i veurem que quedarà una massa de color rosa, no serà molt vermella. En funció de la quantitat de colorant que es posa, queda la intensitat més o menys vermella.
Aquesta pasta anterior la barregem amb els ingredients secs i ho remenen bé amb unes barilles, manuals o elèctriques.
Posem la barreja en motlles individuals de muffin i bé, com els que he utilitzat jo, de rosa, de la casa Silikomart.
Ho enfornem durant 20 minuts a 180º.
Punxem amb una agulla abans de treure-ho del forn, per comprovar que estigui ben cuit.
El resultat és una peça individual vegana i sense gluten aromatitzada amb canyella.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: